Dit moet je doen om hem verliefd te maken!


Liefde is niet altijd makkelijk, vooral in deze coronatijd. Je hebt weinig contact met anderen, maar je hebt misschien wel een crush op iemand die je al een tijd niet hebt gezien, of misschien zelfs wel op iemand waarmee je de laatste tijd erg vaak mee om gaat. Ben jij hopeloos verliefd op een jongen maar je weet niet hoe je hem voor je kan winnen? Hieronder lees je wat je het beste kan doen om een jongen op je te laten vallen

Lachen en naar beneden kijken

Dit is 1 van de meest bekende flirt technieken, maar jongens vinden het nog steeds leuk! Als hij iets grappigs zegt lach je om hem, zo voelt hij zich goed en is hij trots dat hij je aan het lachen kreeg. Maar je glimlach is misschien nóg belangrijker. Wat je doet: je glimlacht, kijkt naar beneden, kijkt hem weer aan en laat je lach wat zakken.  Vervolgens kijk je af en toe naar z’n mond als hij praat. Wedden dat dit werkt!

Toon interesse in zijn hobby’s

Jongens hebben vaak hun eigen specifieke hobby’s die jij misschien niet zo leuk vindt. Maar probeer een keer interesse te tonen daarin! Jongens worden hier heel enthousiast van en gaan denken dat jij hem begrijpt! Een hele goeie eerste stap naar een relatie. Plus hij zal dan misschien ook interesse gaan tonen in jouw hobby’s!

Verras hem

Wie houdt er nou niet van verrassingen? Door iemand te verrassen geef je hen het gevoel dat ze speciaal zijn en dit geeft hen een goed gevoel. En wie is nou meer girlfriend material dan degene die hem blij laat voelen?

Geef hem ruimte

Young man and woman jumping giving high five. Personal relationships, leisure time, positive emotions. Social communication concept. Vector flat style cartoon illustration, isolated, white background

Deze is heel logisch: geef hem ruimte! Wees niet plakkerig en laat hem gewoon lekker met de boys een avondje uit gaan. Vertrouwen is namelijk key en jongens waarderen het enorm als je niet aan ze blijft hangen heel de tijd. Natuurlijk is er plek voor kleffigheid als jullie in een relatie zitten, maar voor die tijd: speel niet de baas over hem.

Laten merken dat je hem leuk vindt

Jongens zijn natuurlijk heel leuk, maar soms zien ze gewoon niet dat je aan het flirten bent. Het beste wat je kan doen is gewoon duidelijk zijn en hem vertellen wat je voelt. Of wees iets vager en vraag hem bijvoorbeeld uit! Pas als een jongen doorheeft dat je hem leuk vind, gaat hij pas nadenken over of hij een relatie zou zien zitten. Dus laat het hem merken!

Dit waren de tips over hoe je een jongen verliefd kunt maken! Hopelijk heb je hier iets aan en laat het ons weten als je hem voor je hebt gewonnen!