Dit moet je doen om haar verliefd te maken!


Liefde is niet altijd makkelijk, vooral in deze coronatijd. Je hebt weinig contact met anderen, maar je hebt misschien wel een crush op iemand die je al een tijd niet hebt gezien, of misschien zelfs wel op iemand waarmee je de laatste tijd erg vaak mee om gaat. Ben jij hopeloos verliefd op een meisje maar je weet niet hoe je haar voor je kan winnen? Hieronder lees je wat je het beste kan doen om een meisje op je te laten vallen!

  1. Je kwetsbaar opstellen

Meisjes houden van een partner die ze kunnen troosten en kunnen helpen met zijn/haar gevoelens. Wanneer jullie met anderen zijn, hoef je je natuurlijk niet kwetsbaar op te stellen, maar wanneer jullie samen zijn en je zit ergens mee, verberg dit dan niet! Meiden vinden dit enorm aantrekkelijk om te zien. Je laat merken dat je ze vertrouwt en dat je niet altijd zo stoer bent als dat men denkt. Dus praat over je gevoelens! Op deze manier zal jullie band heel snel sterker worden.

2. Complimentjes

Ja, deze was te verwachten! Maar het werkt wel. Als je een meisje een compliment geeft, leeft ze daar van op en wordt ze minder onzeker over zichzelf. Probeer een uniek compliment te geven, dus niet: ‘wat zie je er leuk uit vandaag’. Dit complimentje is natuurlijk altijd welkom, maar om echt te zorgen dat ze op je valt, moet je iets dieper graven. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Je bent zo mooi als je lacht, weet je dat?’ Gegarandeerd een succes!

3. Laat merken dat je interesse hebt

Dit is misschien erg eng om te doen, maar het heeft wel effect. Veel meiden zijn namelijk bijzonder slecht in het herkennen van oprechte interesse. Je hoeft niet rechtstreeks tegen haar te zeggen dat je haar leuk vindt, maar praat bijvoorbeeld veel met haar, kijk naar haar in de pauze/op feestjes/in de klas en vraag of ze een keer wat leuks zou willen doen. Wanneer ze door heeft dat je interesse hebt, zal ze in ieder geval gaan nadenken over hoe het zou zijn om met jou een relatie te hebben!

4. Veiligheid

Je moet een meisje laten weten dat je er bent voor haar. Dat ze, wanneer dan ook, naar jou kan toe komen en dat je haar zal helpen en opvrolijken. Dit zorgt ervoor dat ze zich veilig bij jou gaat voelen, wat een goeie stap richting een relatie is.

5. Plagen en humor

Humor werkt erg goed om een meisje voor je te winnen. Want wie haar aan het lachen kan krijgen staat gelijk hoger op de potentiële vriendjes lijst. Maar niet iedereen is in het bezit van goede humor en dat is helemaal niet erg. Je kan haar namelijk altijd nog plagen op een flirterige manier. Denk aan iets van haar afpakken, zodat ze achter je aan komt en het probeert terug te pakken. Jullie komen dan gelijk erg dicht bij elkaar, hebben oogcontact en er kan zomaar een romantisch momentje ontstaan!

Dit waren de 5 dingen die jou kunnen helpen om een meisje verliefd op je te laten worden. We hopen dat jullie er iets aan hebben en laat het ons weten als je haar voor je hebt gewonnen!


Like it? Share with your friends!